Korte natte herstelloop

Na de intensieve duurloop van gisteren is er vandaag geen plaats meer voor een zondagse duurloop. Het zal dan ook niet meer worden dan enkele kilometers zonder te forceren. Gelukkig heb ik gisteren al gelopen, want het is vandaag alleen maar nat en koud. Gelukkig wordt het vandaag maar een korte uitstap. Gewoon deze gedachte al, bewijst dat ik toch wel vermoeid ben na de tocht van gisteren.

Ik stel de loop dan ook uit tot de namiddag. Vermits we dan op bezoek zijn bij familie in Bonheiden, neem ik mijn loopkledij mee en zal ginder een tochtje maken langs de Dijle. Echt veel kilometers zal ik vandaag niet lopen. Door het slechte weer, neem ik zelfs enkel mijn oudste schoenen mee. Iets na de middag kleed ik mij dan toch maar om en vertrek voor mijn tochtje langs de Dijle. Het is verbazend om te zien hoeveel mensen dit natte weer trotseren om met de hond te gaan wandelen. Natuurlijk kom je er ook lopers tegen. In dit weer zelfs nog meer dan wandelaars.

Om het eenvoudig te houden, kies ik voor een loopje richting Rijmenam en terug. In totaal blijkt dit een zestal kilometer te zijn. Met deze afstand bereik ik mijn wekelijks doel van 60km en kan dan ook tevreden terugkijken op de afgelopen week.

Na de douche is het net tijd om naar het Europees kampioenschap veldlopen te kijken en aansluitend het cyclocross. Op die manier wordt het toch nog een sportieve namiddag.

Movescount_logo     strava


 

(49 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments