24 Feb – dinsdag

Hoe blij ik gisteren was met het eerste lentezonnetje, hoe triestig ik vandaag naar buiten keek. Het is duidelijk dat één zwaluw de lente niet maakt, want een half uurtje voor mijn geplande vertrek, regende het pijpenstelen. Volgens de buienradar zou het effectief voor de middag nog ophouden met regenen, zodat een droge start nog mogelijk was.
Toch was het een relatief moeilijke start. Ik had duidelijk niet de volle ‘goesting’ om erin te vliegen. Steeds met het oog op de halve marathon van zaterdag, is vandaag de enige dag deze week om nog een keer langer of sneller te lopen. Na wat aarzelen, besluit ik toch om vandaag nog eens diep te gaan. Naar aanleiding van mijn loop van 8 januari, wou ik hetzelfde nog eens herhalen: naar de finse piste lopen en er 5 snelle rondjes afleggen telkens afgewisseld met een normaal rondje.
Door de regen van net voor mijn vertrek, lag de piste er zo goed als analoog bij, dus deze tijden zijn perfect vergelijkbaar.
Mijn snelle rondetijden liggen iets beter dit keer, maar de totaal tijd van 10 ronden ligt duidelijk lager dan vorige keer.

Movescount_logo     strava


 

(28 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.