Zelfde scenario van gisteren, rustig dus

Net zoals gisteren, vertrek ik vandaag ook alleen voor een rustige duurloop. Bovendien ga ik vandaag ook naar de de sporthal om de meeting van zaterdag te bespreken.

Het bezoek aan de Nayer wordt voorafgegaan door een duurloop. Opnieuw is het mijn bedoeling om onder de 140 hs/min te blijven en opnieuw lukt het mij niet. Ik moet gewoon trager lopen, dat kan toch niet moeilijk zijn en toch …

In ieder geval loop ik rustig over vertrouwde wegen en geniet van de mooie beelden die de herfst in een bos kunnen geven. De enige personen die je hier tegenkomt, zijn andere joggers of wandelaars. Als je dan nog beseft dat je hier kan lopen tijdens je middagpauze, voel je je goed.

Na 7k draai ik terug richting Leuven en voel ik de wind veel minder. De tegenwind zat er dus voor iets tussen. In deze richting, met de wind in de rug, ligt de hartslag wel iets lager. Ik blijf nu zeker rustig lopen, want met de rugwind voelt het ook warmer aan en ik wil niet té bezweet in de Nayer aankomen.

Uiteindelijk toch iets meer dan 14k gelopen en ben tevreden, want beter gelopen met iets te hoge hartslag dan helemaal niet gelopen.

Movescount_logo    strava


 

(60 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.