Steun mediclowns samen met mij

Dit najaar wil ik deelnemen aan de grootste marathon ter wereld: deze van New York City. Deze deelname staat volledig in het teken van de organisatie mediclowns.
mediclownsDe mediclowns werden opgericht in 1998  met als doel zieke kinderen te bezoeken.
De clowns bezoeken jaarlijks ongeveer 6000  kinderen in het ziekenhuis en ook ernstig zieke kinderen aan huis. Hiervoor hebben ze veel middelen nodig. Om aan deze middelen te komen, loop ik voor hen 42,195 km ! Jij kan hen en mij steunen door €€ te storten op BE37 7350 0794 8328 van vzw Mediclowns met vermelding : ‘Steun Werner Heselmans New York Marathon’ (fiscaal attest voor elke storting van €40,00 of meer). Doe het vandaag nog.

R2S

IMG_2495smNa 20 jaar zo goed als niet gelopen te hebben, startte ik opnieuw begin 2014. Het eerste loopje deed ik samen met mijn kinderen van 9 jaar. Sindsdien heb ik de smaak te pakken en besef ik des te meer welke invloed kinderen op hun ouders hebben en omgekeerd. De lach van een kind werkt motiverend als een drug. Intussen ben ik samen met de kinderen aangesloten bij een atletiekvereniging.

Als militair heb ik  tijdens verschillende buitenlandse missies veel ellende gezien. Korter bij huis kan er eveneens goed werk verricht worden. mediclownsVzw Mediclowns is daar een mooi voorbeeld van. Met veel plezier wil ik mij inzetten opdat vzw Mediclowns nog meer kinderen een lach op hun gezicht kan toveren.

In 2015 liep ik de marathon van Antwerpen, maar door ziekte en een slechte voorbereiding was dit eerder een leerschool. Dit jaar liep ik de marathon van Rotterdam (april 2016) en in het najaar wil ik deze van New York lopen.  I will run2smile in NYC. Mijn voorbereiding en een dagelijks uitgebreid verslag kan je hier lezen.

Mediclowns steunen kan je door €€ te storten op BE37 7350 0794 8328 van vzw Mediclowns met vermelding : ‘Steun Werner Heselmans New York Marathon(fiscaal attest voor elke storting van €40,00 of meer)

Meer info: http://www.mediclownsnymarathon.be/

Als je graag weet waar er in NYC gelopen moet worden:

R2S

(690 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.