Sneeuw, koud maar gezellig mooi

Soms laat het werk het niet toe om te gaan lopen en dan moet je die dag maar als rustdag classificeren. Zodra er tijd is, probeer ik toch te profiteren van de zon om te trainen. Zo ook vandaag. In de namiddag staat er een trip naar Parijs op het programma, maar tijdens de lunchpauze is er nog voldoende tijd om een toertje door het bos te gaan lopen met enkele collega’s.

Vandaag zijn we dan ook met drie om de gladde plekken te vermijden en rustig de sneeuw al lopend te trotseren. Op de weg verloopt alles prima. Het tempo blijft rustig, zonder te treuzelen. De snelheid ligt doorgaans rond de 11 km/u en meestal er zelfs iets boven. Uiteindelijk blijken de bospaden overal goed beloopbaar te zijn. Op sommige plaatsen wordt er dan ook 12 km/u gelopen.

De sequoia(-), zijnde 8 km, wordt afgelegd in iets meer dan 42 min en dat is helemaal niet slecht, gezien de omstandigheden en het rustige karakter waarmee deze loop werd afgelegd.

Movescount_logo     strava


 

(37 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.