6 Mar – vrijdag

Het is vrijdag, de werkweek loopt stilaan op zijn einde, de zon schijnt al iets krachtiger; alles wijst op het begin van de lente. Toch was het vanmorgen echt wel koud en loop ik nog steeds met lange broek en loopshirt met lange mouwen.
Deze week is al een vrij intensieve week geweest. Als ik niets wil forceren, zal het vandaag echt rustigaan moeten gaan. Gelukkig moet ik niet alleen lopen en kan ik samen met collega’s gaan joggen.  Omdat we iets te laat vertrekken, korten we de normale toer in en beperken we de afstand tot 7,3 km. Op doe manier moeten we niet bezweet aan tafel zitten.Tijdens de lunchpauze zijn we ingeschreven voor de dagmenu, zijn vol-au-vent met frietjes. Dit is misschien niet het beste dieet voor een loper, maar wel lekker.

Movescount_logo     strava


 

(17 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.