5 Mar – donderdag

Vandaag is het opnieuw een dag waar ik tijdens de lunchbreak  niet kan lopen. Ondanks het feit dat ik gisteren heb doorgelopen, wil ik toch vandaag nog wat kilometers doen. In de namiddag zag ik toevallig een mooi parcours, gelopen door een buurman. Dat zou het parcours worden dat ik ook ga lopen: 11km, dat moet te doen zijn.
Ik ben dus iets vroeger vertrokken op het werk en heb me thuis onmiddellijk omgekleed enn vertrokken. Gelukkig heb ik een vrouw die dat allemaal goedkeurt. Het parcours was intussen geladen in mijn Suunto en ik kon dus vertrekken aan dit nieuwe parcours. Dit is nu al de tweede keer deze week dat ik enkele nieuwe wegen uitprobeer. Het is misschien raar, maar kort bij mijn woonplaats bevinden zich ideale loopplaatsen: een Finse piste in het Heuvelhofpark en prachtige looppaden in het provinciaal domein en ik heb daar nog nooit gelopen. Vandaag dus een dubbele primeur. Ik loop een rondje in beide domeinen !!
Dit keer ben ik niet echt slim geweest; in plaats van echt rustig te lopen, maak ik er dit keer opnieuw een relatief stevige loop van met een gemiddelde hartslag van 147 hs/min: echt wel te snel daags na een intensieve loop.

Movescount_logo     strava


 

(20 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.