2 Mar – maandag

Een nieuwe week, een nieuwe start; dit keer is dit bijna letterlijk te nemen. Afgelopen  zaterdag heb ik deelgenomen aan een halve marathon en vandaag, maandag, wil ik dus enkel een rustige herstelloop doen. Gelukkig kan ik altijd rekenen op een collega om mee te lopen.
Iets voor 12 uur vertrekken we aan een rustige jogging en we doen zelfs een iets kleinere toer dan normaal, zodat ik zeker er echt van kan herstellen. De afgelegde afstand bedraagt 7,35 km en we hebben er 45 min over gedaan onder een zacht zonnetje.

Movescount_logo     strava


 

(37 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.