12 Feb – donderdag

Donderdag stond ook gesignaleerd als werkdag zonder lunch-loop. Thuis ligt er ook hopen werk te wachten, dus vanavond lopen is ook al moeilijk te verdedigen. Het zal dus een uurtje op de loopband worden.
De vergadering die gepland stond tot 12u was iets vroeger afgelopen. Ik kon dus toch wel vlug de loopkleren aantrekken en de gebruikelijke toer van 8,8 km gaan lopen. Voor het vertrek ben ik vlug gaan checken of de ‘loopvrienden’ ook iets vroeger konden vertrekken, maar tevergeefs; de bureaus waren verlaten.

Het zou dus weer een eenzame tocht worden. Een echte tempoloop stond niet gepland, maar omdat ik alleen was en eigenlijk ook niet al te veel tijd had, heb ik er toch een strakke tempoloop van gemaakt. Schermafbeelding 2015-02-12 om 22.38.23Het was zeker niet de bedoeling om echt alles op alles te zetten, en dus keek ik regelmatiger naar mijn hartslag. Voorbij de tunnel onder de Leuvense ring, iets na de eerste kilometer, haalde ik al 160 hs/m. Dit is natuurlijk niet echt iets om fier over te zijn, maar ik zou toch wel dit tempo willen volhouden tot het einde.

Schermafbeelding 2015-02-12 om 22.36.32De hartslag blijft dan ook de volledige loop schommelen rond die 160, behalve natuurlijk bij de laatste helling. Ondanks de piek van 179 hs/m boven op de helling, blijft het gemiddelde 160 hs/m met een gemiddelde snelheid van 12,6 km/u.

Movescount_logo     strava


 

(34 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.