Eerste bericht

Zoals elke blog begint ook deze met een eerste bericht.

Ik weet maar al te goed hoe moeilijk het is om een blog vol te houden, vooral als je geen geboren ‘schrijver’ bent. Met deze blog wil ik voor mezelf een archief hebben en dan vooral toegespitst op mijn sportieve ‘ik’.

Sinds april 2013 heb ik opnieuw het goede voornemen gehad om wat te gaan lopen. Tot op vandaag houd ik dit nog steeds vol. Met  volhouden heb ik het dan niet alleen over de wil om af en toe te gaan lopen, maar vooral over mijn lichaam (knieën, …). In het verleden heb ik meermaals problemen gehad met mijn knieën. Dit keer lukt het aardig om zonder kniepijn door het leven te gaan. Toch blijft het een gevoelig punt en zal ik de nodige aandacht moeten besteden aan dit kwetsbaar onderdeel.

In de eerstkomende berichten probeer ik wat achterstand in te halen en wat te schrijven over mijn ervaringen van afgelopen jaar (2014).  Daarnaast wil ik ook regelmatig schrijven over ervaringen van wat ik doe en gebruik, zowel voeding, schoenen, kledij, … Heb je zelf vragen, stel ze gerust en wie weet kan ik er wel een pasklaar antwoord op geven.

Bij deze is de eerste post een feit en kan ik beginnen aan interessante stek met allerlei ervaringen en weetjes.

Hesy

(96 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.