Herbeginnen, ik heb er zin in

De marathon van New York is nog maar net verteerd en de loopschoenen worden opnieuw aangetrokken. Vandaag loop ik nog eens een oude traditionele toer naar de Finse piste en het provinciaal domein. Ik heb er dan ook zin in.

Het zou een rustig loopje moeten worden, maar toch houd ik de snelheid wat hoger. We zine wel hoe lang we dit volhouden. Het is nu van het allergrootste belang om geen kwetsuur op te lopen. Luisteren naar het lichaam is nu meer dan ooit aan de orde. Het zou dan ook een rustig, ontspannend loopje moeten worden en toch doe ik het niet. Ik heb er gewoon te veel zin in.

De hartslag ligt iets hoger dan normaal. De vermoeidheid is misschien nog niet volledig uit het lichaam. Het lopen zelf gaat prima. Het is eigenlijk ook het eerste loopje in winterkleren. Het is in het begin van een seizoenswissel steeds moeilijk om de juiste loopkledij te kiezen. Ook vandaag ben ik iets te warm aangekleed. Ik steek de iets te hoge hartslag dan daar maar op. Toch blijf ik het tempo volhouden, want ik heb er dan ook zin in.

Movescount_logo     strava


 

(86 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.