DCLA Training op woensdag

Doen of niet? Dat is de vraag die ik me de hele dag stel. De benen zijn duidelijk vermoeid en de knieën zijn nog steeds niet pijnloos. Bovendien laat de rechter hamstring zich ook nog altijd voelen. Alleen al het feit dat ik hier op deze manier begin, toont duidelijk aan dat er maar één goed antwoord is. Dit zeg ik natuurlijk vóór de start van de training. Voorlopig heb ik mij voorgenomen om enkel de opwarmingsronde mee te lopen en daarna eerlijk te antwoorden op de vraag of ik nog iets voel. Bij het minste gevoel blijf ik rustig enkele rondjes op de Finse piste lopen of keer ik terug naar de kantine.

Intussen heb ik mij ook voorgenomen om eind van de maand (30/01/16) een halve marathon in wedstrijdverband te gaan lopen. Op die dag is er één van de natuurlopen van Lier en vorig jaar heb ik daar eind februari dezelfde wedstrijd gelopen. Het is nu dus van belang om zo snel mogelijk volledig pijnloos te lopen, zodat ik echt op wedstrijdniveau deze halve kan lopen. Het zou een goede test zijn voor Rotterdam.

Om niet aan de verleiding te weerstaan, heb ik zelfs de opwarming niet meegelopen. Het is dus een complete rustdag geworden vandaag.

(97 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.