Sequoia met vier

Na een rustdagje op maandag , nodig na de langere duurloop van zondag, is het vandaag weer tijd voor een loopje tijdens de lunchbreak.

Met vijf aangekondigd, maar door een valse start met ongeveer 10 minuten, verschijnen we toch met vier voor een sportieve invulling van de lunchpauze. Met dit viertal is de kans groot dat er iets sneller gelopen wordt en daarom kiest er eentje het hazenpad en vertrekt opzettelijk vroeger om niet met ons mee te lopen, maar vooral dat wij niet met hem zouden meelopen. De eerste kilometers wordt er voorzichtig gelopen en lopen we gemiddeld aan een snelheid van 11 km/u.

Eenmaal uit de drukte van het stadscentrum en de studenten-werkzaamheden voor de 24-uren-loop, wordt er een kleine versnelling hoger geschakeld. Er wordt vanaf dan een vrij constante snelheid gelopen van 11,9 km/u, een niet-onaardige snelheid. Ik heb geen hartslagmeter aangedaan en heb dus ook geen idee hoe hoog mijn hartslag is, maar ik blijf gedurende de volledige loop een goed gevoel hebben. Ik mag dus niet ontevreden zijn over mijn huidige conditie.

Morgenmiddag loop ik alvast niet, maar in de avond staat er wel een training DCLA op het programma.

Movescount_logo     strava


 

(30 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.