En sortant du bois d'Heverlee

06 Feb – vrijdag

De week is al bijna voorbij, de werkweek althans en ik heb nog maar één keer gelopen deze week. Het weekend zal nog veel moeten goedmaken als ik het aantal kilometers per week wil doen oplopen. Gelukig stond op vrijdagmiddag geen vergadering gepland en kon ik, de eerste keer deze week, de vertrouwde Sequoia lopen.

En sortant du bois d'Heverlee
En sortant du bois d’Heverlee
© All Rights Reserved by moniquenballade

Het is dan wel vrij koud, maar onder een stralend winterzonnetje én met een dun laagje sneeuw op de bevroren ondergrond is het heerlijk lopen. Reeds voor de start hield ik in mijn achterhoofd om vandaag nog een tweede sessie te lopen. Het zou dus een rustig loopje worden. We waren met zijn drieën en hielden het echt op een rustig tempo. Ik moet nu wel een tweede keer mijn loopschoenen aantrekken vandaag.

Movescount_logo    strava

Rond 14 uur kwam de oplossing: TC stuurde een sms om rond 16.15u een uurtje te gaan lopen. Op deze manier kom ik vandaag toch nog aan een 20-tal kilometer.
Rond 16.30u vertrokken we met ons tweeën, beide in een geel fluo jasje, de koude wind in. Het was echt wel koude wind. In de open velden tussen Linden en Kortrijk-Dutsel voel je deze wind des te meer, vooral als deze koude noordoosten wind recht in het gezicht blaast. Pas rond halfweg draaiden we de ander kant op en waren we bovendien nog beschut door de bomen. Het voelde opeens toch wel wat warmer aan. De laatste kilometers waren echt wel op slecht beloopbaar terrein. Uiteindelijk hebben we toch 14km mooie kilometers afgelegd.

Movescount_logo    strava


 

(37 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.