Eerste nieuwe training na chirurgische ingreep

op vrijdag 9 januari 2015 moest ik onder het mes voor een kleine chirurgische ingreep. De operatie is perfect verlopen volgens de chirurg, maar zeggen ze dat niet altijd?? In ieder geval ben ik na de operatie naar huis mogen gaan en moest enkel, via Spoed, terug komen in geval van ontsteking of vreselijke pijn.

De rest van de dag heb ik als een echte luiaard en mét pijnstiller doorgebracht in de zetel. Heel bewust heb ik gekozen om deze ingreep op een vrijdag te laten uitvoeren, zodat ik daarna een volledig weekend niet te veel moest bewegen. Maandag zou ik wel terug gaan werken; dat stond vast.

Natuurlijk kwam tegen de middag de vraag vand e collega’s of ik niet mee ging lopen. Dit was echt nog te vroeg. Ook al zou ik zeker wel willen, het ging nog niet. Het zag er zelfs niet naar uit dat ik de eerst-komende dagen al terug zou kunnen gaan lopen. Gelukkig was het weer ook niet echt uitnodigend om te gaan lopen over ons vertrouwde parcours: de Sequioa. Donderdag stonden er teveel meetings op de kalender zodat een lunchloopje er echt niet inzat. Gelukkig maar.

Vrijdag, een week later dus, moest en zou het lukken. het weer zat goed, meerdere collega’s waren bereid mee te lopen en ik voelde me klaar voor mijn eerste jogging. Uiteindelijk werd er nog goed doorgelopen, maar ik kon niet klagen. Alles verliep vlot, geen pijn en de conditie was niet té veel achteruit gegaan.

Meer details:

Movescount_logo   strava

 

(47 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.