Een beetje pijn doet me niet stoppen

Morgen krijg ik pas het verdict van de botscan die afgelopen vrijdag werd genomen. Maandag verliep alles vrij goed, dus waarom zou ik vandaag ook niet gaan lopen?
Sinds vanmorgen voel ik weer wat pijn in mijn rechter dijbeen, maar dit keer meer aan de binnenzijde. Het lijkt een totaal andere oorzaak te hebben, maar wel even storend. Bovendien voel ik wat pijn in mijn rechter hamstring. Heeft dit iets te maken met wat ik voorheen had of is er toch iets meer aan de hand? De laatste weken fiets ik ook dagelijks van en naar het werk. Een normaal mens zou dit rustig doen; ik moet dan ook weer snel genoeg kunnen rijden, zodat ik bezweet toekom. Deze inspanningen zijn eigenlijk nieuw voor mij en kunnen ook de oorzaak zijn van sommige (nieuwe) pijnen. Voorlopig ben ik in een sukkelstraatje terechtgekomen en hoop er zo snel mogelijk weer uit te raken. Morgen heb ik een afspraak bij mijn sportdokter en zal ik meer te weten komen, tenminste wat betreft de resultaten van de botscan.
Tegen 12u sta ik weer in de startblokken. De zon is weer van de partij en dit keer is er minder koude wind en dus heel wat warmer dan maandag. Het is dus zeker warm genoeg om rustig te lopen in short en t-shirt. Enkele minuten later zijn we toch met vier om ons zelfde toertje te lopen. We vertrekken echt rustig. Niemand heeft de intentie om wat sneller te lopen. Er blijft dan ook tijd en energie over om nog wat te babbelen. Het doet dan ook eens deugd om met collega’s eens niet over het werk te praten. Als het niet gaat over onze eigen sportervaringen, dan toch vaak over sport die we zien op tv of waarover we iets gelezen hebben. Zolang er onder mekaar gesproken wordt, blijft het tempo ook rustig en vrij constant. Iets voor halfweg zijn we toch in twee gesplitst, ook al waren we maar met vier bij de start. Met zijn tweeën lopen we ons tempo gewoon verder. Het is weer enkel op het einde dat ik mijn hartslag wat omhoog jaag, zonder te overdrijven weliswaar. Vandaag lopen we dan ook zo goed als hetzelfde tempo als maandag, zijnde 5’50 min/km. Met dit weer is lopen nog leuker. Alhoewel, eigenlijk is het altijd plezant. 🙂

Movescount_logo    strava


 

 

(36 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.