Tweede rustig loopje

Gisteren was de kop eraf. Vandaag kon ik niet anders dan opnieuw een rustig loopje te doen. Met dezelfde collega’s van gisteren lopen we vandaag hetzelfde toertje van iets meer dan 7km.
De omstandigheden zijn wel helemaal verschillend. Gisteren was het heel rustig weer; vandaag hebben we een typisch wisselvallig Belgisch weertje. Tijdens dit korte loopje van 42 min hebben we alle weertypes gehad. Vertrokken onder een stralende zon, zijn we ongeveer halfweg overgeschakeld op wind en regen. Bij aankomst waren we dan ook doornat.
Of het door het weer komt, weet ik niet, maar we hebben vandaag toch anderhalve minuut sneller gelopen dan gisteren. Tijdens het lopen voelen we alledrie dat de benen zwaarder aan. En dit lag helemaal niet alleen de iets hogere gemiddelde snelheid.
Vandaag had ik toch wel weer die opkomende pijn die ik enkele weken geleden ook al voelde. Dit kan toch geen overbelasting zijn!? Moet ik nu al opnieuw rust inlassen. In de meeste trainingschema’s vind je inderdaad regelmatig rustdagen terug. ik zal dus ook maar regelmatig een rustdag inlassen. Morgen ben ik toch van plan om wat op de hometrainer te fietsen, zonder te forceren weliswaar.

Movescount_logo     strava


 

 

(49 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.