23 Jan – vrijdag

Traditioneel zijn we vrijdag met meerdere collega’s om onze vertrouwde ronde te lopen door de Heverleese bossen. Dit keer waren we toch maar met drieën. Voor het vertrek werd duidelijk gesteld om het rustig aan te doen, mede omdat twee van de drie gisteren vrij intensief getraind hadden. Het was dus een rustige loop bij ongeveer -2°C en grijs weer. De laatste helling (Karmelietenberg) liep ik gisteren, met mijn laatste krachten, op 26″. Volgens Strava heb ik daar de tweede beste tijd, zijnde 23″. Vandaag was een goed moment om hier nog eens door te trekken. Na 8km opwarming kon ik misschien omhoog lopen op 21″.

Movescount_logo    strava

In de namiddag kreeg ik nog een SMS van een ‘collega-loper’ om na het werk rustig te gaan joggen. Omdat ik net gelopen had, antwoordde ik toch maar negatief. Ik zou in het weekend nog een duurloop doen.
Mede door de weersvoorspelling (ze voorspellen veel sneeuw op zaterdag) en door het drukke schema met het gezin, besloot ik toch om met hem te gaan lopen. Afspraak rond 17u.
Samen hebben we, al pratend, een kleine 12km afgelegd. Het was inderdaad een rustige jogging in het donker, maar toch meestal naast elkaar kunnen lopen.
Door deze twee ‘lopen’ komt de dagteller toch op bijna 21km; weer een sportieve dag. De weekteller komt hiermee op 38km, maar ik vrees dat hier tijdens het weekend niets meer bij komt.

Movescount_logo    strava

 

(37 keer bezocht, waarvan 1 vandaag)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.